uc-varfor-sigma-1

E-HANDEL – VARFÖR VÄLJA SIGMA?

En e-handel måste vara enkel och tilltalande för att dina kunder ska handla. Den bör också utvecklas som en del av er totala marknadsstrategi. Sigma hjälper dig att skapa användarvänliga nätbutiker som ger köplust.
Vi är experter på allt från analys och implementation till förvaltning, support och drift, allt anpassat för er verksamhet. Vi kan både det tekniska och det affärsmässiga, vi vet vilka tekniker som bäst stödjer just er strategi. Vi hjälper dig också att relatera e-handeln till övriga kund- och marknadskanaler.

Storefront – växla upp din e-handel utan startsträcka!

Storefront är en komplett, startklar nätbutik baserad på 100% molnleverans och best practice-teknik. Med full skalbarhet och alla standardfunktioner på plats behöver du bara branda butiken och sen är du open for business. Ett smart, smidigt och riktigt kostnadseffektivt sätt att komma igång med din försäljning online snabbt, från sex veckor och framåt.

Läs mer om våra tjänster kring e-handel

Vi har många års erfarenhet av e-handel, och vet därför vilka utmaningar en e-handlare ställs inför. Vi har paketerat våra tjänster så att ni lätt kan få hjälp med just det ni behöver.

Ingredienser för framgångsrik e-handel


E-handel är ett vitt begrepp som spänner över fler saker än en attraktiv sajt.

Här är några av de viktigaste ingredienserna för en framgångsrik e-handel.


• Personalisering av innehåll och erbjudande

• Relationer mellan produkter för att hantera up-sales och cross-sales effektivt

• Synkronisering mellan e-handeln och eventuella butiker och kataloger.

• Synkronisering mellan e-handeln och eventuella butiker och kataloger. Likaså samspelet mellan digitala kanaler, det fysiska rummet och kunders beteende i butik eller via sökande i kataloger

• Rätt användardesign

• Hantering av flera digitala kanaler t.ex. mobila enheter

Fredrik Axell

Vill du veta mer?

Fredrik Axell
Business Area Manager
fredrik.axell@sigma.se 
+46 730 700 156

Kontakta oss