NEXER ÄLSKAR PIM

Vi på Nexer (fd Sigma IT) är Skandinaviens mest erfarna konsulter inom Product Information Management (PIM). Våra specialister har arbetat länge med affärsutveckling, strategier, implementeringar, processer och förvaltning av de olika marknadsledande PIM-plattformarna. På Nexer hanterar vi dagligen affärskritisk produktdata och den information som hör till.

I de lösningar vi bygger säkrar vi att all produktinformation finns samlad på ett ställe och är tillgänglig för dem som behöver den. Dessutom integrerar vi PIM-systemet med företagets andra viktiga system och ser till att produktinformationen publiceras i de rätta kanalerna.

Nexer är partner med både inRiver och Stibo Systems som är ledande leverantörer av PIM-system, men även med de leverantörer som PIM integreras med, till exempel e-handel, affärssystem och ESB/middleware.

VI TAR FRAM DIN MIGRERINGSSTRATEGI

Det är viktigt att ha en strategi för datamigrering när man ska implementera ett nytt PIM-system. I de flesta fall kompliceras detta av att de gamla systemen måste fortsätta fungera parallellt tills det nya systemet är i bruk. Vi löser det genom att göra iterativa delta-migreringar och på så sätt kvalitetssäkra din migrering när vi flyttar data till det nya mastersystemet. Nexer har en väl utvecklad strategi för hur migrering ska gå till och många lyckade migreringsprojekt i ryggen.

EXPERTER PÅ TVÅ MARKNADSLEDANDE PLATTFORMAR

Vi har lång erfarenhet av PIM-strategier för de två marknadsledande plattformarna från Stibo Systems och inRiver. Vi integrerar dessutom PIM-systemet, oavsett vilket du väljer, med andra viktiga system och ser till att produktinformation publiceras i de rätta kanalerna.

INRIVER PIM – PLATINUM PARTNER

Vi var en av inRivers första partners i Sverige och är idag Platinum Partner. De har haft en imponerande utveckling, både som företag och system, och vi har levererat över 30 olika projekt på deras plattform. Vi rekommenderar inRiver i projekt där användarvänlighet och flexibilitet står högt på kravlistan – och där snabb ROI är viktigt.

STIBO SYSTEMS – ENTERPRISE PARTNER

Vi har varit partner med Stibo Systems sedan 2011 och är idag exklusiv Enterprise Partner i Norden, den enda som också har huvudkontor här. Vi har tillsammans levererat PIM-lösningar på den världsledande plattformen Stibo Step Enterprise Platform (STEP) till kunder som Husqvarna, Ahlsell, Mekonomen, Oatly m.fl.

Plattformen  är extremt konfigurerbar utifrån varje kunds unika förutsättningar, utan att den behöver anpassas individuellt genom programmering. Den är inte bara flexibel, stabil och skalbar utan erbjuder best practice-lösningar för de flesta branscher och vi kan få upp en MVP på endast 10 veckor.

Vill du veta mer?

Fredrik Larsson

Fredrik Larsson

Stibo Systems, PIM
+46 733 20 73 13

fredrik.larsson@nexergroup.com

Javier Torres

Javier Torres

InRiver, PIM
+46 733 20 73 41

javier.torres@nexergroup.com