Worklife Revolution

Välkommen till Sigma Worklife

Drömmer du om en välfungerande digital arbetsplats där tekniken skapar engagemang och produktivitet i stället för stress och krångel? Då har du kommit helt rätt.

Genom att fokusera på både människa och teknik kan vi på Sigma Worklife hjälpa er på varje steg i resan mot en digital arbetsplats. Att använda change management och kommunikation när nya digitala verktyg införs hjälper era medarbetare att få ut maximalt av dessa. Resultatet blir en arbetsplats där både människor och affärer utvecklas och blomstrar.

SIGMA WORKLIFE – TIDIGARE BOOL BY SIGMA

Office 365 gör det enkelt att kommunicera

Glöm överfulla inboxar, tidskrävande arbetsresor, timslånga möten och komplicerade lösningar som skapar onödig stress. Microsoft Office 365 gör det möjligt för många att arbeta i samma projekt från olika platser och från olika enheter. Använd de smarta verktygen i Office 365 för att informera, kommunicera, inspirera och samarbeta. Vi på Sigma Worklife visar vägen – hör av dig till susanne.erkenmark@sigma.se eller använd formuläret nedan så berättar vi mer.

Modern Worklife Report

81% av medarbetare på mellanstora till stora bolag i Storbritannien upplever att digitala verktyg gör arbetslivet bättre, effektivare och mer produktivt. Det visar studien Modern Worklife Report som djupdyker i hur britter upplever digitaliseringen av arbetslivet.

Studien visar också att det fortfarande finns stora möjligheter till förbättring. Medarbetare tappar idag i snitt 28 minuter varje dag av sin arbetstid pga att de inte använder verktyg och program effektivt eller på bästa sätt. Här finns stor potential för verksamheter som sätter människan och dess drivkrafter i centrum, i stället för att tekniken kommer först. Vi ser att likheterna med arbetslivet i Sverige är stora.

Redo för en digital (r)evolution?

Den digitala revolutionen är i själva verket en evolution. En naturlig utveckling mot ett bättre arbetsliv. Att kunna kommunicera snabbt och enkelt minskar stressen och ökar produktiviteten. I vårt framgångskoncept finns styrkan från riktigt bra verktyg, friheten som molnet ger och möjligheten att skapa rätt balans i arbetslivet. Allt det här kan du uppnå genom att kombinera vår digitala arbetsplats Core Workplace och Office 365.

Att erbjuda sina medarbetare digitala verktyg är ett helt naturligt steg – en oundviklig del av evolutionen.

Vi älskar det digitala arbetslivet

Sigma Worklife, tidigare Bool by Sigma, är en del av Sigma-familjen. Vi är experter på digitala arbetsplatser baserade på Office 365. Med våra produkter Core Workplace och Core Intranet i SharePoint levererar vi smarta lösningar som driver verklig förändring. Genom digital revolution skapar vi ett bättre digitalt arbetsliv som är baserat på modern teknik – alltid med användaren i fokus.

Susanne_Erkenmark

VILL DU VETA MER?

SUSANNE ERKENMARK
Business Area Manager
Nexer Worklife
susanne.erkenmark@nexergroup.com
+46 73 40 82 927

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se