CASE – våra kunders framgångshistorier

Genom att fokusera på både människa och teknik hjälper vi på Sigma Worklife våra kunder på varje steg i resan mot en digital arbetsplats. Här kan du ta en titt på några av de utmaningar som vi är extra stolta över att ha löst.

AMF

Sigma levererade en komplett digital arbetsplatslösning till AMF – en lösning som inkluderade både de tekniska och de mänskliga aspekterna av förändringen. Resultatet?
AMF har nu en digital arbetsplats som uppmuntrar till samarbete, kreativitet och agila arbetssätt.

Humana

Med över 10 000 medarbetare ute på fältet, t.ex. personliga assistenter, är det en utmaning att nå ut effektivt till alla med information och viktiga nyheter samt att bygga en stark företagskultur. Tack vare Sigma Worklifes produkter och lösningar har nu Humana skapat en digital arbetsplats som är tillgänglig för alla medarbetare.

Susanne_Erkenmark

VILL DU VETA MER?

SUSANNE ERKENMARK
Business Area Manager
Nexer Worklife
susanne.erkenmark@nexergroup.com
+46 73 40 82 927

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se