Office 365 en självklar del av den digitala arbetsplatsen

Redan när Microsoft lanserade Office 365 2011 var Sigma en utvald lanseringspartner. Under åren har vi hela tiden följt utvecklingen på nära håll och kan produkterna utan och innan. Sigma har också blivit utsedd till Microsoft Partner of the Year.

Office 365 från Microsoft underlättar arbetet

Med produkter som Outlook, Teams, OneDrive, OneNote, Yammer, Planner, SharePoint med flera har Office 365 en särställning på marknaden. Med dessa verktyg kan alla i organisationen samarbeta bättre och kommunicera enklare. Dessutom ökar säkerheten när alla dokument kan sparas i molnet istället för på varje medarbetares lokala hårddisk.

Vill du ha ut mer av Office 365 är du alltid välkommen att kontakta oss!

Du kan också läsa mer om våra paketerbjudanden.

Core – en plattform för intranät och digital arbetsplats

Core är vår egen plattform för att skapa intranät och digitala arbetsplatser. Precis som Office 365 finns Core i flera varianter. Det betyder att vi kan skräddarsy lösningar som passar just din organisations behov och arbetssätt.

En annan viktig detalj är att Core följer Microsofts riktlinjer för hur funktionaliteten integrerar med Office 365 och SharePoint Modern. Det hjälper dig få ut mer av Office 365.

Läs mer om Core Intranet och Core Workplace.

Kom igång snabbt med Teams Express

Många av oss arbetar i dag hemifrån och använder Microsoft Teams för möten och kommunikation. Men, använder vi det till fullo så att resultatet blir en än bättre upplevelse och högre produktivitet istället för stress och frustration? Med vårt färdiga kom-igång-paket Teams Express gör vi det enkelt att få tekniken på plats, och framförallt ser vi till att få med oss människorna genom kommunikation, inspiration och enkla guider. För även den bästa tekniken tappar sitt värde om den inte används på rätt sätt.

Worklife Revolution

Alla ska ha tillgång till riktigt bra digitala verktyg – det är målet med Worklife Revolution.

Susanne_Erkenmark

VILL DU VETA MER?

SUSANNE ERKENMARK
Business Area Manager
Nexer Worklife
susanne.erkenmark@nexergroup.com
+46 73 40 82 927

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.