Intranät eller komplett digital arbetsplats? Vi hjälper dig välja rätt

Behöver din organisation ett intranät eller en komplett digital arbetsplats? Vad är egentligen skillnaden? Vi hjälper dig reda ut begreppen och guida dig till den lösning som passar just din organisation. Självklart kan du alltid bygga vidare och utveckla din lösning när behoven ändras. Flexibilitet är ett nyckelord för oss. Börja gärna med att läsa om de fyra färdiga paket vi skapat. Klicka dig vidare för fördjupad information eller kontakta oss direkt.

Worklife Go – Få ut mer av Office 365

Arbetar ni redan med verktygen i Office 365, eller ska ni just börja? Då kan vi hjälpa er att hitta smartare sätt att får ut mer och skapa engagemang hos medarbetarna.

Worklife Upgrade – Ett smart intranät

Behöver ni samla information på en plats som är tillgänglig för alla medarbetare, var de än befinner sig? Satsa på att uppgradera från standard Office 365 och integrera ett intranät. Modernt, profilerat och lätt att använda.

Worklife Elevate – Lyftet till nästa steg

Den digitala transformationen förändrar vår omvärld och vårt sätt att arbeta. För att hänga med och samarbeta över såväl organisatoriska som nationella gränser krävs moderna verktyg för att skapa en välfungerande digital arbetsplats.

Det är dags att ta nästa steg, från intranät till ett komplett digitalt arbetsliv. Vi hjälper dig med de olika bitarna och sätter ihop dem till en helhet där både kommunikation och arbetssätt tar klivet upp till en högre nivå, som får organisationen att lyfta.

Worklife Empower – Digital arbetsplats som stärker organisationen

Är din organisations målsättning att skapa en modern digital arbetsplats som verkligen gör skillnad? Med Worklife Empower tar vi ett helhetsgrepp för att få med alla på tåget. Här lägger vi fokus på den tekniska lösningen, men lika mycket på människan som skall använda den. Vi hjälper er att introducera en digital arbetsplats som ger produktivitet och skapar engagemang hos medarbetarna.

I paketet ingår även förändringskommunikation. Det stärker hela arbetsplatsen och gör er till en attraktiv arbetsgivare.

Intresserad av fler tjänster?

Ibland kan det vara svårt att välja. Hittar du inget paket eller produkt som passar just din organisation? Vi har bred kompetens inom SharePoint och Office 365 och erbjuder gärna skräddarsydda tjänster.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Susanne_Erkenmark

VILL DU VETA MER?

SUSANNE ERKENMARK
Business Area Manager
Nexer Worklife
susanne.erkenmark@nexergroup.com
+46 73 40 82 927

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se