Worklife Elevate – Digital arbetsplats för gränslöst samarbete

Den digitala transformationen förändrar vår omvärld och vårt sätt att arbeta. För att hänga med och samarbeta över såväl organisatoriska som nationella gränser krävs moderna verktyg för att skapa en välfungerande digital arbetsplats.

Det är dags att ta nästa steg, från intranät till ett komplett digitalt arbetsliv där människa och teknik går hand i hand.

Lyft arbetet till en ny nivå med Core Workplace

Lösningen för att skapa en komplett digital arbetsplats, med digitala verktyg och ett gemensamt intranät, heter Core Workplace.

Det är vår egen produkt som bygger på vår omtyckta och beprövade plattform Core, samt Office 365 och SharePoint Modern. Om delar av organisationen inte använder Office 365 finns ändå möjlighet att använda plattformen tack vare tillägget Core Workplace Light.

Vi hjälper till med projektledning, tekniska förberedelser, genomgång av informationsstruktur, implementation och utbildning av redaktörer. Alla bitarna sätts sedan ihop till en helhet. Resultatet är att både kommunikation och arbetssätt tar klivet upp till en högre nivå, som får organisationen att lyfta.

Det här innehåller paketet

I Worklife Elevate ingår följande leveranser:

  • Projektledning

  • Teknisk förberedelse

  • Kartläggning av det digitala landskapet

  • Informationsarkitektur

  • Core Workplace/Workplace Light med er kundprofil

  • Redaktörsutbildning

  • Care Support

Mer information om vår digitala arbetsplats

Produkten som ligger till grund för Worklife Elevate heter Core Workplace.

Susanne_Erkenmark

VILL DU VETA MER?

SUSANNE ERKENMARK
Business Area Manager
Nexer Worklife
susanne.erkenmark@nexergroup.com
+46 73 40 82 927

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se