Worklife Empower – Digital arbetsplats som stärker organisationen

Är din organisations målsättning att skapa en modern digital arbetsplats som inte bara finns utan också används? Ett digitalt arbetsliv som verkligen gör skillnad för alla medarbetare. Med det här paketet erbjuder vi tjänster som tar ett helhetsgrepp för att få med alla på tåget. Från behovsanalys och teknisk implementation till förändringskommunikation. Det stärker hela arbetsplatsen och gör er attraktiva som arbetsgivare.

Människa och teknik i samspel

Att införa digitala verktyg, förbättra rutiner, skapa nya arbetssätt och lansera en gemensam plattform är en viktig förändring för att underlätta medarbetarnas vardag. För att lyckas behöver det finnas en bra balans mellan människa och teknik. Något vi på Sigma Worklife är experter på.

I paketet Worklife Empower ingår därför inte enbart tekniska delar. Genom workshops och enkäter kartlägger vi de behov och strukturer som finns i just er organisation och sammanställer allt till ett grundligt beslutsunderlag. Dessutom ingår projektledning, tekniska förberedelser, implementation, utbildning av redaktörer och sist, men inte minst, ett kreativt förslag av hur ni bäst ska nå ut med budskapet till alla medarbetare.

Vår produkt för digital arbetsplats heter Core Workplace.
Den bygger på Office 365 och SharePoint Modern. Genom tillägget Workplace Light kan medarbetare som inte använder Office 365 ändå använda plattformen.

Change Management – alla ska med

För att få alla att tidigt förstå värdet och se fördelarna med digitala verktyg och ett digitalt arbetsliv är det viktigt att kommunicera på ett engagerat, kreativt och informativt sätt.

I Worklife Empower ingår att våra kommunikationsexperter tar ett helhetsgrepp och skapar ett koncept som passar för just er organisation. Resultatet är att förändringen tas emot positivt, medarbetarna förstår nyttan och man kommer igång med den nya digitala arbetsplatsen mycket snabbare.

Det här innehåller paketet

I Worklife Empower ingår följande leveranser:

  • Strategi för digital arbetsplats

  • Kartläggning av det digitala landskapet 

  • Informationsarkitektur

  • Förändringskommunikation, kreativt koncept, plan och eventuell produktion

  • Projektledning

  • Core Workplace/Workplace Light med visuell anpassning till varumärket

  • Redaktörsträning

  • Dokumenthantering

  • Care Support

Mer information om vår digitala arbetsplats

Produkten som ligger till grund för Worklife Empower heter Core Workplace.

Susanne_Erkenmark

VILL DU VETA MER?

SUSANNE ERKENMARK
Business Area Manager
Nexer Worklife
susanne.erkenmark@nexergroup.com
+46 73 40 82 927

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se