Worklife Upgrade – Ett smart intranät

Behöver du samla information på en plats som är tillgänglig för alla medarbetare, var de än befinner sig? Satsa på att uppgradera arbetsplatsen med Worklife Upgrade. Det är ett färdigt paket för organisationer som vill komma igång eller redan använder Office 365, men saknar ett bra intranät.

Ni får ett smart intranät där människa och teknik går hand i hand. Modern design, enkelt att använda. Precis som det ska vara.

Uppgradera era digitala verktyg

Fördelarna med Worklife Upgrade är att din organisation kan utnyttja de digitala verktyg ni redan har och integrera dessa på ett naturligt sätt med senaste tillskottet i vår beprövade och omtyckta plattform Core, Core Intranet.

Vi hjälper naturligtvis till med projektledning och implementation, och guidar er under hela processen för att få allt att fungera på bästa sätt. Ni får en partner med gedigen erfarenhet. Vi tipsar om vad som behöver fixas för att undvika fallgropar och hur informationen ska struktureras och sorteras för att fungera för just er verksamhet. Vi finns helt enkelt vid din sida under hela resan mot ert nya intranät.

Ett visuellt tema anpassat till organisationens profil ingår också i Worklife Upgrade, liksom utbildning för redaktörer samt tillgång till support.

Det här innehåller paketet

I Worklife Upgrade ingår följande leveranser:

  • Projektledning

  • Teknisk förberedelse

  • Informationsarkitektur

  • Core Intranet med kundprofil

  • Redaktörsutbildning

  • Care Support

Mer om det smarta intranätet

Produkten som ligger till grund för Worklife Upgrade heter Core Intranet.

Susanne_Erkenmark

VILL DU VETA MER?

SUSANNE ERKENMARK
Business Area Manager
Nexer Worklife
susanne.erkenmark@nexergroup.com
+46 73 40 82 927

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se