Workplace express

TYDLIGHET SKAPAR TRYGGHET OCH ARBETSRO

I oroliga tider flödar massor av information från flera håll. Det blir svårt att veta vad som faktiskt gäller på din arbetsplats. Många har med kort varsel fått ställa om sitt arbete för att jobba hemifrån. Att arbetsgivare kunna leverera tydlig och konkret information som skapar trygghet och fortsatt arbetsro är viktigare än någonsin. Och det är här vi kommer in.

Lösning startklar inom två veckor

Sigma Worklife har skräddarsytt Workplace Express för att hjälpa dig här och nu med dina behov. På två veckor är du redo att ge din organisation de bästa tänkbara förutsättningar att trots rådande läge fortsätta ert arbete oavsett var ni sitter. Ni får en samlad plats för all nödvändig och snabb kommunikation, den blir navet i er digitala arbetsplats.

Core Workplace

Produkten som ligger till grund för erbjudandet Workplace Express är vår digitala arbetsplats Core Workplace. En fullfjädrad digital lösning som på ett enkelt sätt tillhandahåller information och digitala verktyg. Det ska vara simpelt att planera arbetsdagen och synka med kollegor.

I Workplace Express har vi skalat ner Core Workplace till bara det mest nödvändiga som start. Så kan fler funktioner slås på efter hand. För nu gäller det att agera snabbt – och nå ut med rätt budskap till alla medarbetare.

Vi bjuder på licensen de första tre månaderna

Core Workplace är en licensierad produkt som är under ständig utveckling och proaktiv förvaltning. Men i dessa utmanande tider behöver vi alla hjälpas åt. Därför bjuder vi på licensen de tre första månaderna. Nu gäller det att agera snabbt – och det vill vi hjälpa dig med. Fyll i formuläret nedan eller hör av dig direkt till oss, våra kontaktuppgifter finns här.

EN LÖSNING PÅ KORT OCH LÅNG SIKT

Workplace Express är ett specialanpassat erbjudande för att snabbt få upp en fungerande distans-arbetsplats. Investeringar ska ha lång livslängd och med Workplace Express är ni på god väg mot en modern digital arbetsplats som fortsätter skapa värde på lång sikt. Här får ni ut rätt information och verktyg till rätt person.

Susanne Erkenmark

VILL DU VETA MER?

SUSANNE ERKENMARK
Business Area Manager
Nexer Worklife
susanne.erkenmark@nexergroup.com
+46 73 40 82 927

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.